Viser alle 15 resultater

Havaianas sandaler

Hos Please Stay har vi udvalgt de Havaianas sandaler, som vi synes passer ind i vores filosofi og sortiment. Det er sandaler, som du kan bruge flere år i streg, da de også har en utrolig lang holdbarhed.

Vi kan love dig én ting: Du kommer ikke til at fortryde, at du sætter din fod i en Havaianas sandal.


Havaianas i verden

Havaianas har spredt om sig med brasilianske vibes siden 1962 med den ikoniske gummi flip flop sandal i et hav af forskellige farver, mønstre og variationer. Havaianas er kendt for deres farverige og legesyge univers.

Med over 250 millioner salg af forskellige flip flop sandaler i mere end 100 lande årligt er Havaianas blevet selve synonymet på en flip flop sandal.

En Havaianas sandal er en must have i enhver sommergarderobe både for strandgængere og fashionistas.

Sandalen er endda gået fra gaderne i Brasilien til det mest berømte kunstmuseum i New York, fordi de netop er blevet et globalt ikon.

Havaianas sandalen er trods dens størrelse utrolig rar at have på og overraskende god at gå i. Den fås som nævnt i et hav af farver, modeller og mønstre.

Havaianas hos Please Stay

Hos Please Stay har vi udvalgt, de Havaianas sandaler, som vi synes, passer ind i vores filosofi og sortiment. Det er sandaler, som du kan bruge flere år i streg, da de også har en utrolig lang holdbarhed. Ligeledes er det de lidt mere basiske farver, der er valgt, som fx hvid Havaianas, sort Havaianas, brun Havaianas, beige Havaianas m.fl.

Men vi er også farvemodige, da Havaianas sandalerne virkelig kan peppe ethvert outfit op. Så vores sortiment hos Please Stay indeholder også forårets helt store farve, som er rød Havaianas, og derudover kan du finde både blå Havaianas, pink Havaianas og gul Havaianas for blot at nævne nogle.

Vi håber, at du finder lige netop den Havaianas sandal hos os, som passer ind i din garderobe, hvad enten du er til de rolige basis farver eller de mere kulørte Havaianas sandaler.

Vi kan love dig én ting: Du kommer ikke til at fortryde, at du sætter din fod i en Havaianas sandal.