Gitte Blicher - indehaver af Please Stay i Fredericia og pleasestay.dk

HVis vi ikke tager telefonen, skal du være velkommen til at lægge en besked, og så skal vi nok ringe tilbage til dig, så snart det er muligt.

Du kan ringe fra kl. 8.00 – kl.17.30 alle ugens dage.

Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, eller sende en mail. Du finder alle vores kontaktoplysninger nedenfor. 

Please Stay
  Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

  Kontakt

  Vores filosofi er, at tøj skal kunne bruges i mere end én sammenhæng og give dig mulighed for at restyle din garderobe med få lækre styles.

  Invester i god kvalitet og kun i de styles, som du elsker. Så får du tøj, du kan bruge igen og igen.

  Deraf navnet Please Stay

  RETHINK // RESTYLE

  Når vi udvælger vores sortiment er det med udgangspunkt i princippet: rethink og restyle dit klædeskab med noget nyt og lækkert. Noget som styrker din stil og som giver dit eget tøj nyt
  liv.

  Dette synes vi er muligt i en skøn kombination af de brands vi fører. Vi håber, at du finder masser af inspiration og selvfølgelig det, du mangler eller bare ikke kan undvære i din garderobe.

  Vi ved, at det ofte kan være svært at handle tøj på nettet, derfor har vi også en fysisk butik i hjertet af Fredericia både med lækkert tøj fra bl.a. Copenhagen Muse, Sofie Schnoor, Gossia og mange flere. I butikken finder du også lækkert brugskunst og smukke krukker.

  Vi vægter den personlige kontakt meget højt både i butikken og online, så hvis vi på nogen måde kan være behjælpelig også online, så giv os endelig et ring og gerne over Facetime, så hjælper vi med glæde.

  Selvfølgelig er du også velkommen til at skrive til os❤️

  De kærligste hilsner

  Gitte Blicher