Vores filosofi er, at tøj skal kunne bruges i mere end én sammenhæng og give dig mulighed for at restyle din garderobe med få lækre styles.

Invester i god kvalitet og kun i de styles, som du elsker. Så får du tøj, du kan bruge igen og igen.

Deraf navnet Please Stay

RETHINK // RESTYLE

.. Mode med omtanke

Mit navn er Gitte Blicher og jeg er stifter af Please Stay.

Jeg har mange års erfaring fra detailhandlen og er uddannet inden for textilbranchen. Mit ønske er, at skabe et univers, hvor slow fashion er grundstenen.

Når vi udvælger vores sortiment er det med udgangspunkt i princippet: rethink og restyle dit klædeskab med noget nyt og lækkert. Noget som styrker din stil og som giver dit eget tøj nyt
liv.

Dette synes vi er muligt i en skøn kombination af de brands vi fører. Vi håber, at du finder masser af inspiration og selvfølgelig det, du mangler eller bare ikke kan undvære i din garderobe.

Vi ved, at det ofte kan være svært at handle tøj på nettet, derfor har vi også en fysisk butik i hjertet af Fredericia. vi vægter den personlige kontakt og den gode og ærlige vejledning meget højt, så kom ind til os i butikken eller giv os et ring og gerne over Facetime, så hjælper vi med glæde.

Selvfølgelig er du også velkommen til at skrive til os.

Hos os har du også mulighed for at booke et pige arrangement, med god tid til shopping og hygge med dine veninder, kolleger eller måske pigerne fra håndboldholdet. 

Arrangementet vil være et lukket arrangement og I skal som minimum være 8 piger. Vi stiller lidt godt til ganen klar og så skal I prøve, hygge, grine og bare have en dejlig aften.

Hvis det kunne have din interesse, så send mig en mail på gitteblicher@pleasestay.dk eller send en sms på 2260 6767.

Vi glæder os til at høre fra dig

De kærligste hilsner

Gitte Blicher